top of page
bureauaps-penders-20200721-031.jpg

Maatwerk

Kosten van de uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Voor ieder budget is het mogelijk om een afscheid samen te stellen. Wij zien een uitvaart als een maatpak, het is voor iedereen anders. Op basis van uw wensen stellen wij een offerte op. Wij zijn hier altijd transparant over. Informeer gerust bij ons naar specifieke kostenposten. 

Een passend afscheid

Iedere uitvaart is anders

Als nabestaande wilt u zelf een passende uitvaartdienst samenstellen voor uw overleden dierbare. Hoe hoog de totale kosten hiervan zijn is afhankelijk van verschillende factoren en het soort uitvaart dat u voor ogen heeft. Gaat het om een begrafenis of crematie? Hoeveel naasten worden er uitgenodigd voor de uitvaartdienst? Een uitgebreide uitvaart is vaak kostbaarder dan een eenvoudige ceremonie. Ook voor een kleiner budget is het gelukkig mogelijk om een uniek en persoonlijk afscheid te regelen voor uw dierbare. Uitvaartbureau Penders & Partners bespreekt graag samen met u uw wensen en maakt op basis daarvan een offerte. 

Dekking van een uitvaartverzekering

Verzekerden

Ongeveer 70 procent van de Nederlanders heeft ooit een uitvaartverzekering afgesloten. Hiermee verzekert u zich tegen de (toekomstige) kosten van uw begrafenis of crematie. Bij overlijden betaalt de verzekeringsmaatschappij (een deel van) de kosten. Iedere verzekerde kan bij Uitvaartbureau Penders & Partners terecht. Het bedrag dat door de verzekering van de overledene wordt uitgekeerd, kan door u worden gebruikt om (een deel van) de uitvaartkosten mee te dekken. Informeer bij uw verzekeraar hoe hoog de uitkering zal zijn als wij de uitvaart mogen verzorgen. 

“Wij zijn transparant over wat er wel en niet mogelijk is met uw budget. Het is voor ons belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent.”

bottom of page