top of page

Uitvaartbureau Penders & Partners

Wie zijn wij?

Met ons gemotiveerd team van ervaren mensen zijn we al vele jaren actief in de uitvaartbranche. Elke dag staan wij klaar voor nabestaanden om hen zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een zware periode waarin lastige beslissingen worden genomen. Bij ons krijgt iedereen de rust en ruimte om te vertellen over hun overleden dierbare. Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar. In samenspraak met u realiseren we het afscheid dat u kracht, hoop en moed geeft om verder te gaan. Op basis van uw uitvaartwensen realiseren wij een afscheid dat u koestert als een mooie herinnering. 

uitvaart Vijlen

Bergdorp Vijlen

Het Afscheidshuis

In de mooie heuvels van Zuid-Limburg staat ons uitvaarthuis. Hier, in Vijlen, hebben wij alle faciliteiten en de sfeer om ieder afscheid op een waardige en eigen manier samen te stellen. De afscheidsruimte biedt plaats aan 20 personen, het is mogelijk om hier een intieme afscheidsviering te houden. Deze ruimte wordt tevens gebruikt als ontvangstruimte voor het groetbezoek. Ons uitvaarthuis in Nederlands hoogstgelegen bergdorp is de plek geworden waar ons concept ‘ieder zijn wens, ieder zijn uitvaart’ volledig tot zijn recht komt. 

bureauaps-penders-20200721-059_edited.jp
bureauaps-penders-20200721-051.jpg
bureauaps-penders-20200721-055_edited.jp

In privésfeer afscheid nemen

De Groetkamers

In ons uitvaarthuis zijn twee groetkamers aanwezig, Zonlicht en Maanlicht, met elk hun eigen stijl en sfeer. Dit is de plek waar uw dierbaar overledene wordt opgebaard en nabestaanden hun laatste groet brengen. Indien gewenst kunnen wij de groetkamers voor u een persoonlijkere sfeer geven door bijvoorbeeld foto’s en bloemen te plaatsen. In de kamers heeft u alle privacy om de laatste momenten met uw overleden dierbare door te brengen. 

bureauaps-penders-20200721-056.jpg
bottom of page